

## **Long-range Planning Committees Meeting**

**Date and Time:** October 26, 2021 (6:00-8:30 pm)

Location/Virtual Link: Zoom Link

TOPIC:	START:	DURATION:
Call to Order	6:00 pm	5 min.
Approval of Minutes from: September 30, 2021	6:05 pm	5 min.
Public Comment	6:10 pm	10 min.
<ul> <li>Equity by Design Process Check-in</li> <li>Step 1 - Identify underserved communities</li> <li>Step 2 - Listen to the voices of the adversely affected</li> </ul>	6:20 pm	10 min.
Equity Action Plan and Equity Assessment Connection	6:30 pm	10 min.
<ul> <li>Long-range Plan</li> <li>Role of academics</li> <li>Elements of the plan and interconnections</li> <li>Transition to Bond Steering Committee</li> </ul>	6:40 pm	45 min.





Break	7:25 pm	5 min.
Committees Work (breakout by planning category)		
Data webinar - Identify underserved communities	7:30 pm	55 min.
<ul> <li>Highlights of data</li> </ul>		
<ul> <li>Committee members impressions</li> </ul>		
Additional data collection and analysis		
Next Steps and Future Agenda Items		
<ul> <li>Nov 13 - Long-range planning committees meeting (9 am - noon)</li> </ul>	0.25	E min
<ul> <li>Key themes from outreach, problem statements, and other topics to be determined</li> </ul>	8:25 pm	5 min.
Nov 15 - Equity training opportunity (5-8 pm)		
Adjourn	8:30 pm	

**Public Comment:** Members of the public may join the zoom meeting 15 minutes prior to the scheduled start to sign-up for public comment. Up to 10 minutes of public comment will be allowed per meeting with a limit of **1 minute per speaker**.

**Let's Talk:** If you would like to share your comments or questions with the planning committees at any time during the process, please use <u>Let's Talk</u> or via text at 512-856-6123.

