

## **Long-range Planning Committees Meeting**

Date and Time: October 12, 2022 (6:00 pm - 8:30 pm)

Location/Virtual Link: **Zoom Link** 

TOPIC	START	DURATION
Joint Work		
Call to Order	6:00 pm	5 min.
Public Comment	6:05 pm	10 min.
Approval of Minutes	6:15 pm	5 min
Meeting Goals	6:20 pm	5 min.
Committee Collaboration		
Round 1 Discussion		
<ul> <li>On-Site Circulation         <ul> <li>Facilities</li> <li>Transportation, Food Service &amp; Maintenance</li> </ul> </li> <li>After-school Enrichment         <ul> <li>Interested members from Athletics, VAPA, SS&amp;R, Technology</li> </ul> </li> <li>Review and Draft Strategies for Problem Statements</li> </ul>	6:25 pm	60 min.





o Academics/CTE		
Break	7:25 pm	5 min.
Round 2 Discussion  • Concessions	7:30 pm	60 min.
<ul> <li>Athletics</li> <li>Transportation, Food Service &amp; Maintenance</li> <li>Review and Draft Strategies for Problem Statements</li> <li>Academics/CTE</li> </ul>		
Adjourn	8:30 pm	

**Public Comment:** Members of the public may join the zoom meeting 15 minutes prior to the scheduled start to sign-up for public comment. Up to 10 minutes of public comment will be allowed per meeting with a limit of **1 minute per speaker**.

**Let's Talk:** If you would like to share your comments or questions with the planning committees at any time during the process, please use <u>Let's Talk</u> or via text at 512-856-6123.

