

Long-range Planning Committees Meeting

Date and Time: November 12, 2022 (8:30 am - 11:00 am)

Location/Virtual Link:

<u>Facilities Committee</u>
<u>Safety, Security & Resiliency Committee</u>

TOPIC	START	DURATION
Facilities Committee		
Call to Order	8:30 am	5 min.
Public Comment Public Comment	8:35 am	10 min.
Discussion on Goals and Strategies	8:45 am	60 min.
Adjourn	9:45 am	
Safety, Security & Resiliency Committee		
Call to Order	9:45 am	5 min.
Public Comment	9:50 pm	10 min.
Discussion on Goals and Strategies	10:00 am	60 min.
Adjourn	11:00 am	

Public Comment: Members of the public may join the zoom meeting 15 minutes prior to the scheduled start to sign-up for public comment. Up to 10 minutes of public comment will be allowed per meeting with a limit of **1 minute per speaker**.

Let's Talk: If you would like to share your comments or questions with the planning committees at any time during the process, please use <u>Let's Talk</u> or via text at 512-856-6123.

