

Long-range Planning Committees Meeting

Date and Time: November 29, 2022 (6:00 pm - 8:30 pm)

Location/Virtual Link: Zoom Link

TOPIC	START	DURATION
Call to Order	6:00 pm	5 min.
Public Comment Public Comment	6:05 pm	10 min.
Long-range Plan Accountability	6:15 pm	15 min.
Recap of Immediate Operational Goals	6:30 pm	10 min
Operational Goals and Strategies		
 Share Out- Facilities; Visual & Performing Arts; Technology; Transportation, Food Services & Maintenance; and Athletics Committee Work- Academics & CTE; and Safety, Security & Resiliency 	6:40 pm	105 min
Next Steps	8:25 pm	5 min.
Adjourn	8:30 pm	





Public Comment: Members of the public may join the zoom meeting 15 minutes prior to the scheduled start to sign-up for public comment. Up to 10 minutes of public comment will be allowed per meeting with a limit of **1 minute per speaker**.

Let's Talk: If you would like to share your comments or questions with the planning committees at any time during the process, please use <u>Let's Talk</u> or via text at 512-856-6123.

